Rólunk


Az Okbike több kerékpár alkatrész gyártó – Campagnolo, Ursus, Fulcrum – hazai forgalmazója, célunk ezen termékek hazai értékesítése. Cégünk kis és nagykereskedelmi tevékenységet folytat, partnereink – kerékpár üzletek és a minőség iránt elkötelezett kerékpárosok.

Márkáink


A FulcrumWheels S.r.I kerékszetteket és azok alkatrészeit gyártja Olaszországban és több mint 30 országban forgalmazza. A Fulcrum Wheels-t 2004-ben alapította 3 repülőmérnök azzal a céllal, hogy újat alkossanak a kerékpáriparban. A repülőgép gyártásban szerzett tapasztalataikat alkalmazva egyedülálló technikai újításokat vezettek be és ennek köszönhetően hamar a kerék gyártás csúcsán találták magukat. A fejlesztések nem álltak meg, a Fulcrum fejlesztői gőzerővel dolgoznak a jövő kerékpár alkatrészein. Az innovatív fejlesztések mellett a fiatalos megjelenés és a minőség a sikerük titka.

A Fulcrum kezdetben az országúti kerékpározásra koncentrált, azonban 2008-ban az országúti kerekek mellett megjelentek a mountain kerekek is. A Fulcrum csak a magas technikai szintet képviselő ultrakönnyű anyagokat használ, mint a karbon, polyaramid, alumínium.

Egyedülálló technikai újításai a 2:1 Two to One rendszer, amely a kritikus pontokon a küllő megduplázásával nagyobb merevséget biztosít, a Dynamic Balance, amely a kerék kiegyensúlyozott forgásáért felel, továbbá a MoMag rendszer, amely a felni és a gumiabroncs közötti feszültséget csökkenti. A Fulcrum kerekek kimagasló előnyeit több neves kerékpár versenyző is bebizonyította, jelenleg is több Pro csapat, mint a Multivan-Merida, Team Lampre tesztelik és versenyeznek velük.

www.fulcrumwheels.com

A Campagnolo egy nagy múltra visszatekintő tradicionális Olasz kerékpár alkatrész gyártó. Innovatív megoldásai forradalmasították a kerékpározást, elsőként vezették be a 11 sebesség fokozatú váltórendszert, termékein gyakran alkalmazzák a legkorszerűbb anyagokat, mint a karbon. Magas minőségi alkatrészeik tesztelését pedig kik is végezhetnék, mint a világklasszis Pro Tour csapatok versenyzői, világbajnokok, Tour De France és Giro győztesek. A Campagnolo termékek az Elit kategóriát képviselik minden felhasználási területen.

www.campagnolo.com

Ursus egy történelmi olasz cég amely ipari mechanikai alkatrészek gyártásával kezdte. Üzleti filozófiájának, az innovációra való nyitottságának, maximalizmusának köszönhetően az Ursus vezető kerékpár alkatrész gyártóvá vált. Az elmúlt 4 évben az Ursus a Pro tour csapatok egyik legaktívabb beszállítója lett, a Willier Southeast, CCC Sprandi Polkovice, Movista Colombia és számtalan profi csapat mind Ursus kerekekkel versenyez.

Az Ursus a profi kerékpár versenyzők támogatása mellett nagy energiákat fektet a városi kerékpárok alkatrészeinek a fejlesztésébe is. Hosszú fémipari tevékenységüknek köszönhetően magas minőségű kitámasztókat is gyártanak, melyeket a világ minden részén használnak a városi közlekedésben résztvevők, többek között a magyar BUBI kerékpárkölcsönző rendszerben is rendszeresített kerékpárok is Ursus termékeket használnak.

www.ursus.it