Magnus H.01

Gladiátoroknak


Az új írány: TESTRESZABHATÓSÁG


Magnus H.01 a legjobban testreszabható kormány, amit valaha is gyártottak.

Csak válaszd ki a testalkatodnak legjobban megfelelő méretet és élvezd a kompromisszumok nélküli tekerést!

Jellemzők

Nem a mérettől függ hogyan használod: a Magnus H.01 kormánnyal mindig uralod a kerékpárod. Különböző mértek de azonos reach/drop arány.

A Magnus H.01 kormány α szöge csökken mikor a β szélesedik. Ez azt jelenti, hogy a Magnus H.01 garantálja ugyanazokat az aerodinamikai értékeket minden kormány méret esetében. Ennél mélyebb szimbiózist el sem lehet képzelni kerékpáros és kerékpárja között.

Az Ursus mérnökei három aerodinamikai tényezőt tanulmányoztak annak érdekében, hogy egy új, egyedülálló formát hozzanak létre. A funkció és ergonómia tökéletes arányát hozták létre.

A Magnus H.01 integrált kormánya úgy lett megtervezve, hogy a kábelek a kormányban belül fussanak, így biztosítva kisebb légellenállást.

Ursus megalkotott egy új integrált rögzítő rendszert. Ez a megoldás, melyet a Magnus H.01 számára terveztek védi a kormányt, bármikor cserélhető és teljesen integrálva van a kormányba.

Ursus kifejlesztett egy cyclocomputer tartót a Magnus H.01 számára. Ez a tartó a legtöbb computer számára  megfelelő. Továbbá úgy lett megtervezve, hogy az elektronikus váltórendszerekkel is kompatibilis.

Magnus H.01 elérhető négy féle színben

Matt White

Matt Black

Glossy Gray

Glossy White

Méretek