Magnus H.01

Gladiátoroknak


Az új írány: TESTRESZABHATÓSÁG


Magnus H.01 a legjobban testreszabható kormány, amit valaha is gyártottak.

Csak válaszd ki a testalkatodnak legjobban megfelelő méretet és élvezd a kompromisszumok nélküli tekerést!

Jellemzők


Hajlítás

A Magnus H.01 kormánnyal mindig uralod a kerékpárod. Különböző méretek de minden kormány esetében azonos reach/drop arány.

Alpha szög

A Magnus H.01 ugyanazokat az aerodinamikai értékeket garantálja minden kormány méret esetében. Ennél mélyebb szimbiózist el sem lehet képzelni kerékpáros és kerékpárja között.

Aerodinamika

Az Ursus mérnökei három aerodinamikai tényezőt tanulmányoztak annak érdekében, hogy egy új, egyedülálló formát hozzanak létre. A Magnus H.01 integrált kormány funkció és ergonómia tökéletes párosítása.

Integrált rögzítés

Ursus megalkotott egy új integrált rögzítő rendszert. Ez a megoldás, melyet a Magnus H.01 számára terveztek védi a kormányt, bármikor cserélhető és teljesen integrálva van a kormányba.

Belső kábel elvezetés

A Magnus H.01 integrált kormánya úgy lett megtervezve, hogy a kábelek a kormányban belül fussanak, így biztosítva kisebb légellenállást.

Computer tartó

Ursus kifejlesztett egy cyclocomputer tartót a Magnus H.01 számára. Ez a tartó a legtöbb computer számára  megfelelő. Továbbá úgy lett megtervezve, hogy az elektronikus váltórendszerekkel is kompatibilis.

Színek


Magnus H.01 elérhető négy féle színben

Matt White

Matt Black

Glossy Gray

Glossy White

Méretek